Anne Pohtamo Lapualle


KUTSU ILOON -NAISTENILTA to 29.9. klo 18.00

Anne Pohtamo saapuu syyskuun viimeisenä torstaina puhujavieraaksi naisteniltaan Lapuan Helluntaiseurakuntaan. Tapahtuman teemana on ”Kutsu Iloon”. Pohtamo tuli tunnetuksi vuonna 1975, kun hänet valittiin Miss Suomeksi ja Miss Universumiksi.  Anne kertoo, että vuonna 1992 uskoon tultuaan hän sai selkeän kutsun kertoa Jeesuksen rakkaudesta. Anne on toiminut vuodesta 2015 lähtien Suomen Raamattuopistolla naistyön koordinaattorina. Naistentapahtumissa hän on käsitellyt elämää, arkea, uskoa ja ihmisyyttä naisen näkökulmasta. – Tänä aikana maailma on hyvin arvaamaton ja monen turvallisuudentunne horjuu, Pohtamo kertoo. Hän kokee erityisen tärkeänä, että saa olla levittämässä ymmärrystä uskon tuomasta turvasta.  Naistenillan musiikista vastaa kolmen naisen laulutrio ”Vaimojen ääni” ja illan päätteeksi nautitaan vielä yhteisestä kahvihetkestä. – Kaikki naiset ovat tervetulleita tapahtumaan, kertoo järjestelyistä vastaava Marjo Köykkä. (teksti julkaistu Lapuan Sanomissa 15.9.22)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print