MUSIIKKIFESTIVAALI LATOSAARESSA

Tanssikeskus Latosaaressa järjestetään lauantaina 15.10. klo 15 – 21 Se löytyi -musiikkifestivaali. Tapahtumassa on edustettuna eri musiikkilajit kaikille ikäryhmille. Mukana ovat mm. Idolsissa menestynyt artisti Kristiina Brask, Lars Edberg & JJ (Suomen toiseksi paras kitaristi), yli 20 -vuotta keikkailut Sela Gospelband sekä kasakka Viktor Klimenko. Taiteilija Klimenko viettää parhaillaan 80 -v juhlavuotta, joten nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla monipuolista artistia ja hänen valkoista ääntään. –Tällaista musiikkikattausta ei ole Lapualla ollut koskaan aikaisemmin, kertoo festivaalipromottoori Markku Huopana. Ilmainen festivaali on osa valtakunnallista Se löytyi -mediamissiota. Käytännön järjestelyistä vastaavat paikkakunnan eri seurakunnat yhteistyössä MP-viihteen kanssa. Kahvio palvelee koko päivän ajan. Tervetuloa Latosaareen!

Tapahtuman ohjelmarunko klo 15-21
*
klo 15.00 Kristiina Brask
* klo 16.30 Lars Edberg & JJ
* klo 17.30 Soundcheck
* klo 18.30 Seurakuntien tervehdykset
* klo 18.50 Sela Gospelband
* klo 20.00 Viktor Klimenko (& Sela)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print