Perheleiri

Perheleiri pidetään 10-12.3 Kalajaisjärven leirikeskuksessa (os. Kalajaisjärventie 45,  61340 Nopankylä / Ilmajoki). Mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat, olitpa perheellinen, sinkku, yyhoo tms.  Leirin hinta on 60€/perhe.

Opetuksesta kantaa vastuun Merita Kattelus ja lapsille on luvassa ohjattua toimintaa. Ajatuksena on viettää leppoista aikaa yhdessä luonnon äärellä. Leirikeskuksesta löytyy leikkipuisto, saunat erikseen naisille ja miehille, laavu, ulko- ja sisäpelejä sekä viihtyisät ulkoilureitit. Leirikeskuksessa majoitutaan 12 huoneeseen, jossa kussakin huoneessa on neljä sänkyä. 

Leirikirjeessä tulee tarkempaa infoa leiristä. 

Jokaiselle leiriläis-perheelle tullee jonkinlaisia vastuita, kuten keittiöllä avustamista (1-2 vuoroa, esim. tiskaus / pöytien siistiminen) tai saunan lämmittämisestä huolehtimista. Jos tämä on perheellenne haastavaa, olethan Marjaanaan yhteydessä (p. 0503704411). Ilmoita ilmoittautumislomakkeessa erityistarpeista, esim.  kuljetusavun tarpeesta. Alla olevat ilmoittautumistiedot eivät tule näkyviksi julkisesti. Viimeinen ilmoittautumispäivä leirille on 28.2.23. 

Sydämellisesti tervetuloa leireilemään rennolla otteella! 

Ilmoittautuminen on päättynyt.