Parasta joulua Lapualle 2022

Apua lapsiperheille
Seurakuntamme hyväntekeväisyyskampanja ’Parasta joulua Lapualle’ kohdennettiin tänä vuonna lapualaisten lapsiperheiden hyväksi. Taloudellista tukea kerättiin Roberto Brandaon  hyväntekeväisyyskonsertin kolehdilla, joka käytettiin täysimääräisenä diakoniatyömme kautta oman paikkakuntamme perheiden auttamiseksi. Apua jaettiin perheiden tilanteet arvioiden sekä perhekoon perusteella.  
 
Lisäksi saimme jaettavaksi runsaasti villasukkia ja muita kudonnaisia, makeisia sekä lahjakortteja ensi kesän lastenleirille. -Olemme erittäin kiitollisia jokaiselle lahjoittajalle, sillä saimme auttaa 67:ää perhettä, joiden piirissä on 167 lasta, kertoo seurakunnan pastori Veli-Matti Köykkä. Kampanjan yhteistyötahoina toimivat mm. Lapuan Sanomat, Halpa-Halli sekä kaupungin sosiaalitoimi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print