Jouluapua lapualaisille lapsiperheille

Jouluapukampanja Parasta joulua Lapualle -käynnistyy

Järjestämme su 11.12. klo 17 kaikille avoimen hyväntekeväisyystapahtuman: ’Parasta joulua Lapualle’ ,jonka kautta on mahdollisuus osallistua oman paikkakuntamme lapsiperheiden auttamiseen. Tilaisuuden musiikista vastaa Roberto Brandao perheineen. Brandao on syntyisin Brasiliasta ja hän on tullut tunnetuksi The Voice of Finland -kilpailun finalistina. Hänen elämästään kertova kirja: Pieniä suuria ihmeitä (Aikamedia, 2021), voitti tämän vuoden kristillisen kirjakilpailun yleisöäänestyksen. Brandaon musiikillinen perhe ja Roberton lapsuudenstoorin koskettavat vaiheet jättävät varmasti lähtemättömän vaikutuksen jokaisen sydämeen.  -Tilaisuudessa kerättävä kolehti menee lyhentämättömänä diakoniatyömme kautta lapualaisten lapsiperheiden auttamiseksi, kertoo johtava pastori Veli-Matti Köykkä. Tarvittaessa voit tiedustella lisää seurakunnastamme tai kirpputorilta, millä tavalla sinä voisit olla auttamassa ja tuomassa joulumieltä perheisiin. Lapsiperheet voivat hakea jouluapua seurakuntamme kotisivuilta löytyvällä lomakkeella. Lomake julkaistaan marraskuun toisella viikolla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print