Elokuva vakaumuksen takia vainotuista

Järjestämme su 22.11. klo 18.00 tilaisuuden, jossa näytetään tositapahtumiin perustuva koskettava elokuva Richard Wurmbrandista, joka virui 14 vuotta Romanian vankiloissa vakaumuksensa takia 1960-luvulla. Tuosta ajasta hän kärsi kolme vuotta eristyssellissä psykiatrisessa sairaalassa, jossa monet muut kristityt menettivät henkensä.

Elokuva on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa sekä eri puolilla Bukarestia sijaitsevissa paikoissa, joissa pastori Wurmbrand työskenteli ja perheineen asui. Kuvausryhmä pääsi myös vankilaan, jossa Wurmbrandia kidutettiin inhimillisen kestokyvyn rajoille.

Vapauduttuaan Richard Wurmbrand perusti vaimonsa kanssa useissa maissa nykyisin toimivan Marttyyrien Ääni –järjestön, joka pyrkii auttamaan eri puolilla maailmaa eläviä vainottuja kristittyjä. Suomen järjestö perustettiin 1973. Pastori Wurmbrandin aloittama työ on nykyisin yhä tärkeämpää, sillä kristittyjen vainot ovat vain lisääntyneet monissa maissa.

Elokuva ”Kidutettu Kristuksen tähden” (K-16)  Lapuan helluntaiseurakunnassa su 22.11. klo 18.00. Vapaa pääsy – tervetuloa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print