Toiminta käynnistyy jälleen tiistaina 27.10.

Lapuan Helluntaiseurakunnan tiedote

Toiminta käynnistyy jälleen tiistaina 27.10.2020
Koska koronatilanne on paikkakunnallamme sekä maakunnassa rauhallinen aloitamme jälleen normaalit tilaisuudet rukoushuoneella tiistaina 27.10.2020. Tilaisuuksissa huomiomme TURVAVÄLIT sekä vahvan maskisuosituksen.

Striimilähetykset
Youtube -kanavallamme https://www.youtube.com/c/LapuanHelluntaiseurakunta/featured on seurattavissa striimilähetykset torstaisin (raamattukoulu), sekä sunnuntaisin (jumalanpalvelus). Nuorteniltojen järjestämisestä tiedotetaan nuorten whatsapp-ryhmässä. Tarkemmat ohjelmatiedot löydät nettisivuiltamme sekä facebookista.

Yleisiä ohjeita
Liikuttaessa kodin ulkopuolella suosittelemme jokaista käyttämään kasvomaskia, välttämään lähikontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Mikäli sinulla on flunssankaltaisia oireita pysy kotona ja tiedustele hoidon tarpeen arviointia Lapuan terveyskeskuksesta p. 06 4384 844 ja tk:n  aukioloajan ulkopuolella numerosta  116 117.

Kirpputori
Kirpputori on avoinna normaalisti ma – pe 9 -17 sekä la 10 – 14

Seuraa tiedottelua
Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan erikseen.
Toivotamme jaksamista, varjelusta ja voimia jokaiselle!

20.10.2020
Vanhimmiston puolesta
johtava pastori
Veli-Matti Köykkä

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print