Parasta joulua Lapualle 2021

Hyväntekeväisyyskampanja vähävaraisten lapualaisten lapsiperheiden auttamiseksi 

Joulukuun toisena sunnuntaina pidetyn tilaisuuden musiikista vastasivat kittiläläinen laulaja Saila sekä säveltäjä, muusikko Lasse Heikkilä band Tampereelta sekä Luomakunnan Laulajat Kauhavalta. Sailan raikkaat tulkinnat, Lassen vahva musiikillinen osaaminen  sekä Luomakunnan Laulajien osuus loivat upeat puitteet arvokkaalle ja laadukkaalle musiikkijuhlalle.  Katso tallenne ylläolevasta linkistä.

Apu meni perille

’Parasta joulua Lapualle’ hyväntekeväisyyskampanja kohdennettiin lapualaisten lapsiperheiden auttamiseksi. Taloudellista tukea  kerättiin hyväntekeväisyyskonserttien muodossa. Lisäksi saimme jaettavaksi runsaasti villasukkia ja muita kudonnaisia, makeisia sekä lahjakortteja ensi kesän lastenleirille. Diakoniatyömme kautta saimme auttaa 61:tä perhettä, joiden piirissä on 157 lasta. Kampanjan yhteistyötahoina toimivat mm. Lapuan Sanomat, Halpa-Halli sekä kaupungin sosiaalitoimi. Kiitämme kaikki lahjoittajia ja kampanjassa mukana olleita tahoja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print