Lauluja maailman parhaasta Ystävästä


Jaana Pölläsen ystävänpäivä- livestriimikonsertti su 14.2. klo 16.00
Konsertin järjestävät yhteistyössä Lapuan ja Kauhavan Helluntaiseurakunnat. Konsertin striimiosoite on: https://youtu.be/tJ9UEtcO3cc

Laulaja-evankelista Jaana Pöllänen tulkitsee yhdessä miehensä Ville Uusitalon kanssa hengellisiä lauluja. Laulujen välissä Jaana tarinoi luonnonlapsimaiseen valloittavaan tapaansa rohkaisevasti perheensä elämästä Taivaan Isän kämmenellä.

– Pöllänen kertoo hengellisen musiikin kulkeneen mukana koko elämän ajan. Miltei kolmekymmentä vuotta kestäneen päätoimisen laulajan matkan varrelle on toki mahtunut muun muassa tangoprinsessan titteli vuodelta 2000 sekä viihdemuusikkoura ja monia estradiviihteen projekteja. Viime vuosikymmenen Jaana on kuitenkin omistautunut tulkitsemaan hengellistä musiikkia ja esiintymään tilaisuuksissa yli seurakuntarajojen, yhdessä aviomiehensä Villen kanssa. Kutsumus vuosien myötä on Jaanan sanojen mukaan kuin  huomaamatta  kasvanut myös evankelistaksi.

– Kun Jaana laulaa, niin jokainen laulu on kuin pieni musikaali, luonnehtii gospelmuusikko-lauluntekijä Pekka Simojoki Pölläsen ainutlaatuista tapaa olla yleisölle nöyrästi ja samanaikaisesti kuitenkin vahvasti läsnä.

Konsertissa kuullaan vahvoja tulkintoja toivelauluista: .Älä pelkää ja Hyvyyden voima sekä Turkka Malin syvällinen ja koskettava käännösteksti suositusta Ystävän laulusta.  Rukous – The Prayer.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Lapuan ja Kauhavan Helluntaiseurakunnat ja se on nähtävissä Kauhavan helluntaiseurakunnan Youtube-kanavalla. Youtube-striimin osoite on: https://youtu.be/tJ9UEtcO3cc

Lisätiedot

www.jaanapollanen.fi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print