Kirpputori

Lähetyksen kirpputori sijaitsee rukoushuoneemme kellaritasossa (os. Asemakatu 16, Lapua). Iso noin 730 neliön siisti ja monipuolinen myymälätila tarjoaa Sinulle paikan, missä voit tehdä edullisesti löytöjä! Otamme myös jatkuvasti vastaan lahjoituksina ehjiä ja puhtaita tuotteita.

Tuotteet on lajiteltu osastoittain ja panostamme liiketilan somistukseen. Voimmekin rohkeasti sanoa, että ”romutamme” käsityksesi  tunkkaisista kirppareista. – Joten tämä Sinun täytyy nähdä!

Myynnissä on edullisesti vaatteita naisille, lapsille ja miehille, joten meiltä löydät niin päällystakit kuin vauvan nututkin kätevästi.  Lisäksi tarjolla on huonekaluja, astioita, koriste-esineitä, laukkuja, lamppuja, kirjoja, leluja, mattoja, tyynyjä, liinoja, verhoja jne….

Huolehdimme myös sesonkituotteiden (joulu, pääsiäinen) sekä vuodenaikojen mukaisesti tavaroiden esillelaitosta. Näin myymälä elää koko ajan hermoilla.

Autamme myös kotiinkuljetuksessa, joten tiedustele palvelua myymälästämme!

Kirpputorimme toiminta perustuu Sinun lahjoituksiisi. Kiitos lahjastasi!

Otamme jatkuvasti vastaan lahjoituksina ehjiä ja puhtaita vaatteita, kenkiä huonekaluja, astioita sekä muuta käyttötavaraa. Voit tuoda tuotteet kassan luona olevalle vastaanottopisteelle.  Tarvittaessa noudamme tavarat Lapuan alueelta. Puh. 045 328 4320

Kierrätä – säästät luontoa ja tuot hyvän mielen toisille!

Rikkinäiset ja likaiset tuotteet voit viedä itse suoraan Etapin hyötykäyttöasemalle Honkimäen alueelle.

Kirpputorin kautta olet tukemassa auttamis – ja lähetystyötämme useissa ulkomaan kohteissa sekä kotimaassa. Annamme myös harkinnanvaraista diakoniapua, joten lahjoituksesi kautta voit tuoda hyvää mieltä lähimmäisille!