Parasta joulua Lapualle 2021

Hyväntekeväisyyskampanja vähävaraisten lapualaisten lapsiperheiden auttamiseksi

Järjestämme su 12.12. klo 17.00 hyväntekeväisyystapahtuman. Tilaisuuden musiikista vastaa  Saila sekä Lasse Heikkilä band teemalla Pohjoisen joulu. Sailalta on ilmestynyt uusi joululevy, jota on myös saatavana tilaisuudessa. Sailan raikkaat tulkinnat sekä Lassen vahva musiikillinen osaaminen luovat upeat puitteet arvokkaalle juhlalle.

 

Apu menee varmasti perille

Tilaisuudessa kerättävä kolehti käytetään lyhentämättömänä vähävaraisten lapualaisten lapsiperheiden auttamiseksi. Tule mukaan auttamaan! Sinun apusi on tärkeä, ja se menee varmasti kotipaikkakuntamme perheiden hyväksi.  Vuoden 2020 jouluapukampanjassa autoimme yli 40:ntä perhettä, joiden parissa oli reilusti yli 100 lasta.

Avun hakeminen

Lapualaiset lapsiperheet voivat hakea jouluapua täyttämällä ja lähettämällä sivun alaosassa olevan nettilomakkeen tai paperilomakkeella, jonka voi ladata ja tulostaa alla olevasta painikkeeesta. Hakemuslomaketta voi tiedustella myös Lapuan kaupungin sosiaalikeskuksesta tai seurakuntamme toimistolta tai kirpputorilta. 

H
akemus tulee palauttaa  torstaihin 9.12.2021 mennessä osoitteella Lapuan Helluntaiseurakunta / diakonia, Asemakatu 16, 62100 Lapua tai s-postitse: veli-matti.koykka(ät)lapuanhelluntaisrk.fi 

Diakoniatiimi tekee resurssiemme puitteissa avustuspäätökset, josta ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti viikolla 50.

Lisätietoja kampanjasta:  johtava pastori Veli-Matti Köykkä 040-7282069 tai diakoni Anssi Sillanpää 0400-664 144

Parasta joulua Lapualle - hakemuslomake

Lähetä hakemus to 9.12.21 mennessä

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print