Parasta joulua Lapualle 2020

Hyväntekeväisyyskampanja lapualaisten lapsiperheiden auttamiseksi!

Tule mukaan auttamaan!


Järjestämme seurakunnassamme su 13.12.2020 klo 17.00 ’Parasta joulua Lapualle’ -hyväntekeväisyystapahtuman, jossa on mahdollisuus osallistua lapsiperheiden auttamiseen. Pienikin tuki on tärkeää ja teet hyvin kun tulet mukaan auttamaan. Tilaisuudessa kerättävä kolehti käytetään lyhentämättömänä diakoniatyömme kautta jaettavaan jouluapuun. Apu menee varmasti perille – oman paikkakuntamme perheiden hyväksi!

Tilaisuudessa esitetään pienoiselokuva musikaalista ’Anna hyvän kiertää’. Elokuvanmusikaalissa nähdään ja kuullaan lapualaisia näyttelijöitä ja soittajia. Käsikirjoitus on Johanna Vitikan. Lisäksi ohjelmassa on jouluevankeliumi sekä muutamia joululauluja. Lopuksi nautimme maittavan joulupuuron & kahvit.

Jouluavun hakeminen

Lapsiperheet voivat hakea apua palauttamalla perjantaihin 11.12.2020 mennessä oheisen hakemuksen. Voit myös printata pdf-hakemuslomakkeen (latauspainike alhaalla) ja palauttaa sen postitse. Paperista lomaketta on saatavilla myös seurakunnan toimistosta, kirpputorilta sekä myös Lapuan perusturvakeskuksesta. Lisätietoja: johtava pastori Veli-Matti Köykkä p. 040 -7282069

Jouluapuhakemus 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print