ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE ON NYT PÄÄTTYNYT!

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse leirikirje, joka on luettavissa myös tästä!

Leiri-info

#Leiri2017 – Youth Camp 

Vuonna 2005 ja sitä ennen syntyneille varkeille ja nuorille

Leiri alkaa perjantaina 28.7. klo 9 kokoontumisella ja ilmoittautumisella Hirvijärven leirikeskuksessa (Hirvijärventie 1380). Tämän jälkeen pystytetään teltat ja hoidetaan majoitusasiat kuntoon. Leirille tullaan omilla kyydeillä.

Leiri päättyy sunnuntaina 30.7. klo 15, jonka jälkeen alkaa leirinpurku. Kotiinlähtö on noin klo 16.

Leirin johtajana toimii Tuomas Mäntynen. Lisäksi ohjaajina toimii joukko seurakuntamme vastuunkantajia.

Leirillä nukutaan omassa teltassa tai asuntovaunussa/-autossa. Alueella on yövartiointi. Leirillä on käytössä turvallisuussuunnitelma sekä ensiapupäivystys.

Leiriohjelmassa on liikuntaleikkejä, kisailua, seikkailua, saunomista ja uimista, raamatunopetusta, musiikkia, askartelua, iltanuotion rätinää sekä erityisohjelmaa.

Leirillä ohjaamme nuoria Jeesuksen tuntemiseen sekä rakentamaan omaa elämäänsä Raamatun arvojen varaan, kunnioittamaan toinen toistaan sekä varustamaan heitä turvalliseen elämäntapaan Taivaan Isän hyvässä hoidossa.

Leirimaksu on 35,-/lapsi tai nuori (sis. ruokailut, ohjelman, leirimateriaalin sekä tapaturmavakuutuksen). Sisarushinta saman perheen seuraavista lapsista on 20,-

Perheen taloudellinen tilanne huomioidaan leirimaksuissa tarvittaessa. Voit ottaa asiassa luottamuksellisesti yhteyttä leirin johtajaan. 

Lisätietoja leiristä:
Youth Camp leirin johtaja Tuomas p. 040-836 5692
tai Juha-Matti p. 040-8322 350

Ilmoittautumisasiat  p. 0400-849 621 / Henna.