Jippii-kuoro

Jippii-kuoro on koko perheen yhteinen juttu!

Tervetuloa tiistaisin viettämään vauhdikas Jippii-tunti

1. Yhteinen aloitus pääsalissa klo 18.00

2. Vaihtuva ohjelma klo 18.45 saakka

3. Vanhemmille kahvitus harjoitusten aikana

 Jippii-illassa toiminta jaetaan kolmeen ryhmään:

1. MUSKARI 0-3v.
Laulua, leikkiä ja iloista tunnelmaa perheen pienimmille
yhdessä vanhemman kanssa.

2. KULTAKUORO 3-6v.
Pienten ihan oma kuoro leikkien ja kisaillen.

3. #JIPPII-KUORO 6-16v.
Kuoroa ja actionia koululaisille.

Kuoroa johtavat Maria ja Suvi.

ks. lisää facebook / Lapuan Jippii-kuoro

 

 

Jippii-uutisia

Ensi vuoden Ristin maa 2017-kiertue lähestyy ja sen käytännön valmistelut kiihtyvät ja koskettavat myös meidän kaupunkiamme ja seurakuntiamme.

Maamme Jippii-kuorolaiset yhdessä King´s kidsien kanssa järjestävät koko Suomea koskettavan konserttikiertueen: eri maakunnissa järjestetään noin 12 Ristin maa -tapahtumaa. Aloituskonsertti järjestetään tammikuun lopulla meillä Lapualla. Tarkempi aika ja konserttipaikka selviävät syksyn aikana.

Kiertuetta varten valmistuu syksyn aikana uusi Jippii-äänite. Konserteissa on mukana liveorkesterit, johon NYT haastetaan mukaan musiikki-ihmisiä! Seurakunnissa on valtava osaamispotentiaali "vakan alla". Jospa tässä olisi juuri sinua innostava mahdollisuus tulla mukaan palvelemaan yhdessä Jippii-tiimiläisten ja -kuorolaisten kanssa!

--------
Pohjanmaan orkesterileiripäivä järjestetään LAUANTAINA 27.8.2016 seurakuntamme tiloissa. Opettajaksi saapuu Toni Mäki-Leppilampi, joka on tuottanut viimeisimmät Jippii-cd:t.
Orkesteripäivään ilmoittautuminen osoitteeseen pollari.minna (at) gmail.com perjantaihin 19.8. mennessä!
--------

Lisäksi Lapualla järjestetään 23.-25. syyskuuta myös KUORONJOHTOKOULUTUS. Kuoronjohtokoulutukseen voi tulla mukaan myös yli 12-vuotiaat kuorolaiset oman kuoronjohtajan kanssa. Koulutuksen hinta on 40€.

Koulutuksessa kuullaan tarkemmin Ristin maa-kiertueen käytännön suunnitelmista, harjoitellaan uuden levyn lauluja ja niiden johtamista sekä ennen kaikkea virkistäydytään yhdessäolosta Jumalan ja toistemme kanssa. Hengellisiksi mentoreiksi saapuvat Jippiimissiosta Outi Rossi ja Merja Hakala, ja kuoronjohtokoulutusta tarjoaa musiikkiluokanopettaja Tuula Rahikainen.

--------
Koulutukseen ilmoittautuminen osoitteeseen pollari.minna (at) gmail.com perjantaihin 9.9. mennessä.Tarkemmat koordinaatit ilmoitetaan mukaantuleville lähempänä leiriä sähköpostitse.
--------

Viestiä saa välittää seurakunnissa oikeiksi katsomillenne ihmisille.
Ilmoittautuminen sekä orkesteripäivään että kuoronjohtokoulutukseen ovat käynnissä - Lähde rohkeasti mukaan!